Kulutusluotto


Kulutusluotto on hyvin lyhyt aikainen luotto,joka ei vaadi vakuuksia. Kulutusluottossa korko on yleensä korkea, ja muut kustannukset erittäin korkeat suhteessa luoton määrään. Luotto on kuitenkin erittäin vaivaton sekä kohtuullisen hintainen, mikäli laskut maksaa ajallaan.Kulutusluottojen tavallisin muoto on nykyään pikavipit ja pikalainat joita tarjoaa lukemattomat yritykset Suomessa. Tämän tyyppisiä kulutusluottoja tarjotaan tavallisesti kenelle tahansa yli 18-vuotiaalle henkilölle, jolla on pankkitili.Kulutusluotolla voi rahoittaa esimerkiksi uuden asunnon remonttia tai huonekaluhankintoja.

Kulutusluotto Kilpailuttamalla

Pankit ovat isänmaan asialla myydessään nyt innolla ihmisille kulutusluottoja. ”Kulutuksen rahoittaminen terveellä pohjalla on rasvaa talouden rattaisiin”, Nordean yksikönjohtaja Jussi Mekkonen muotoilee.

Sampo-konsernin pankkitoiminnasta vastaava toimitusjohtaja Mika Ihamuotila antaa kulutusluoton pyytäjille synninpäästön. Lyhytaikaisen vipin hakeminen pankilta on täysin normaalia. Ei tarvitse nolostua.

Ostosraha 400€ – 2500€

Etua.fi tarjoaa kätevän tavan kilpailuttaa kulutusluottosi. Lähetät heille yhden hakemuksen, mutta saat tarjoukset useilta lainayrityksiltä. Saat halvemman kulutusluoton helposti ja vaivatta. Vaatii 26-vuoden ikää ja vakituisia tuloja.

Hae Ostosraha tästä heti tilille

Ilmainen laina 50€-600€

Vivus-lainaa voi hakea jokainen vähintään 20-vuotias, luottokelpoinen ja hyvin raha-asiansa hoitanut henkilö. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.
Ensimmäinen laina on täysin ilmainen.

Hae pikalainaa heti tilillesi!

Ferratum 50€-1000€

Lainaa ilman ikäviä piilokuluja, nopeasti ja luotettavasti. Ferratum myöntää lainoja 18 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille ja raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilölle.

Hae pikavippi 50€-1000€

Isompi laina haussa?

Jos etsit isompaa lainaa, kannattaa tutustua Pikavippi.ws:n Lainaa helposti -artikkeli.

Vastaa